Ajaj

Ont i handleden som fan. Jag vill ju ut och promma med vagnen !! Men det går inte. Men igår var vi på en liten tur med gammelvagnen. Den är ju inte lika smidig men ack så cool. Jag o R prommade från mamma till kerstin och dom, och vagnen var bättre i höjd för R. haha. Inga justerbara grejer inte ;) Och emilia blev less och krängde sig nästan bakom ryggstödet när hon satt upp. Tacka vet jag utvecklingen av barnvagnar!

Nåja idag ska vi till lilla mor igen och ge present och kortet jag tillverkat själv. Verkar vara finfint väder. Skönt! Igår blåste det så. Nej det ajjar mer i handen när jag skriver så nu får det vara nog.



Jag tänkte lägga in en bild på vagnen också, men det gick åt skogen. Kunde inte spara mms:et, jäkla nokia. Nåja får bli en bild på morsdagskortet då ist.

Spis-kaos

Ja, vi köpte ju en gammal (vit) spis beggat igår, förrgår? Jo i förrgår. Idag kopplade R in den, och jag testbakade muffins. Hujeda mig. Haha, övre slingan i ugnen var paj så de blev kolsvarta på undersidan och blekfisar ovanpå. Dessutom rök det en massa från ugnen :-/ (och luktade ve och ***)
Vilken otur man kan ha va? Nåja iaf så fick vi lämna tillbaka den och fick pengarna tillbaka, såg i kometen att det fanns andra spisar med rätt mått, och ringde på dom. Ena var såld, andra ska vi kolla på i helgen troligtvis. Vi tänkte vi skulle slippa sätta tillbaka våran fina brun-röda spis, men vi var tvugna att koppla in den eftersom spis-försäljaren var bortrest atm.

Näpp, ska krypa till kojs, NÅGON tycker det är skitkul att stiga upp 5.30-06.00 nångång. Fast denna någon har somnat först vid 21 idag, men det betyder inte att det sovs längre på morgonen.

Förresten denna någon har fått 2 tänder till nu! Totalt 5 st :-o Det var nog därför det har surats och kinkats massor idag. Gjorde nog ajaj. Stackaren.

Natti

Frillan

                          
Före                                                   Efter

Hem ljuva (men ack så stökiga) hem

Kom hem igår från en skön helg i stugan, har myst, grillat, umgåtts med folk och fä osv. Skönt med miljöombyte ibland. Men än skönare att komma hem till civitisationen, rinnande vatten och toa :-)

Men det var ingen lugn söndag för det, kom bara hem, släppte av gubbe och barn hemma, slängde i mig lite käk och sen bar det av till frisören min.
Blev en rejäl snaggning. Först tyckte jag snedluggen blev för kort men sen när jag fixade den på annat sätt hemma så blev det bättre. Men när jag färgade håret på kvällen (efter att tjorvat med E i 100 år, övertrött liten dam) så blev det kanoners! Jag hade lite rosa-orange kvar vid tinningarna, min naturella färg i min 'snorkorta' (som frissan uttryckte sig) nacke, och mörkbrunt på knoppen. Men nu är allt nattsvart! Fast det ser jag ljust på :-D

Nåväl det var ju inte bara det vi gjorde igår, hann ju till kusin/'moster' Sissi på kalas också, trevligt :-) Men nu har hon ju dragit utomlands. Hon lovade tänka på mig iaf! Hoppas hon har det underbart.

Idag har jag och Emilia varit på öppen lek. Jätteskoj tyckte hon som vanligt. Trist att det är sommaravslutning redan nästa vecka.

Slänger kanske upp nån bild på frillan senare/imorgon eller så. Nu ska jag snart gå och sussa.

 Stugan

Shopping till Emilia från mommo

Jag och pigan har varit på prommis idag, som vanligt då. Skönt, fast det inte var soligt. Då slapp man svettas så mycket iaf. Lite blåsigt var det dock. När vi var på väg hemåt igen ringde mamma/mommo och sa att hon var på Lindex och tänkte överraska oss med att köpa några bodysar åt Emilia, eftersom hon nästan vuxit ur allt, men så hade hon blivit osäker på storleken, så vi styrde kosan mot Lindex och fick vara med och välja. :-) Det blev en massa fint! Och jag fick ett par leggings med nitar också. Hon är så snäll och rar kära mor. Fast jag vet att hon inte heller har så mycket kosingar, men hon är proffs på att spara.


Lite av det pigan fick, hittade inte resten på Lindex hemsida och orkar inte fota nu. Klockan blev ju massor så nu blir det sängen bums!
Emilia tycker ju att det är morgon kl 06.00 numera :-/

Bild på frisyren framifrån


Skönt idag

Vilket härligt väder vi haft idag. Jag och gubben tog en prom, eller han en halv och jag en lång. ;P Sen tog jag och kära T en kaffe på åhults, jaja nyfiket. Satt ute i solen i bara t-shirt och njöt och surrade i säkert en timma. Härligt! Mer sånt tack!
Kikade in hos kusin A på Glasbiten på väg hem, blev där en bra stund och pratade förlossningar m.m :-)
Vi ska försöka få till en dejt i helg.

Men nu är jag trötter, så jag ska göra mig nattaklar.

Frisyren då?


Bilder

Länkarna blev knas, så jag lägger in bilder direkt.


Oops I did it again

Jag råkade snubbla på 'beställknappen' på HM. Fan. Jag som är pank. Men jag har ju konto, så jag får betala av, fast det blir ju ändå dyrare då. :-( Nåja det gick på under 200:- iaf. Och så får jag väl ta lite av skattepengarna, men resten ska sparas!

Detta blev det:
http://shop.hm.com/se/shoppingwindow?dept=DAM_KLAKJ_KJO&shoptype=S
http://shop.hm.com/se/shoppingwindow?dept=DAM_TRI_KOR&shoptype=S

Och så vill jag klippa mig NU!NU!NU! Har ju hittat en ny frisyr, och den blir KORT! Like this: http://images.google.se/imgres?imgurl=http://www.onlineseats.com/upload/concerts/3281_con_Rihanna2.jpeg&imgrefurl=http://www.onlineseats.com/rihanna-tickets/index.asp&usg=__XpJrYFQ06YlJFiTqqZQXYHPKx8Y=&h=300&w=300&sz=18&hl=sv&start=17&tbnid=QvfQ8cNTPpJuxM:&tbnh=116&tbnw=116&prev=/images%3Fq%3Drihanna%26gbv%3D2%26hl%3Dsv

Få se nu om länkarna funkar. Ska hursomhelst troligast snaggas nästa helg. Det är ju långt dit! Men veckorna har en tendens att flyga iväg här. Snart är väl mammaledigheten slut och jag ska jobba igen också, GAH! Vill inte. Fast det hade ju känts bättre om jag haft ett jobb att gå till sen, nu är det ju osäkert.

Nåja, mera kaffe och lite pyssel och knåp nu. Tjing.

Full fart

Denna dag gick snabbt. Började med ett smärre skitkalas, haha. ;-) Sen prommade vi till mampa och BVC, Emilia väger nu 6800 g och är 67,5 cm lång! Hälsade på mamma/mommo ett tag och sen begav vi oss hemåt igen. Så det har blivit rejält med motion idag.

Imorgon blir det vilodag och tandläkare. FY! Dom kommer bedöva mig både uppe och nere på vönster sida, så har jag tur kan jag äta igen på fredag eller så...

Har en trött donna här nu, men nu verkar hon någotsånär nöjd iaf. Hon sitter här och spottar och fräser. Ska strax natta henne.

Tjing

Snart är helgen slut

Jag och Emilis var på en långprommis med T och hennes voffsar idag, när vi kom hem blev jag trötter och har varit lite flummig hela eftermiddan. Men snart är det nattadags för mig med. Skönt.

Ska ta och leta fram några gamla frisyrtidningar jag ska bläddra i innan John kommer och hämtar mig till drömmarnas land. Jag har ju kommit underfund med att jag ska klippa mig igen, och ganska rejält denna gång. Jag vet hur, ska se óm jag hittar nån bra bild, det är mycket lättare än att förklara, lättare för Mari också gissar jag, eftersóm jag inte är nån bra beskrivare.

Nåväl, igår var jag ju på loppis och fyndade en massa, hade ju med faster som pack-åsna. Stackarn. Fyndade jacka och skor åt mig, en helt ny bäddmadrass till Maja och sen en massa saker till Emilia, en hoppgunga, lära-gå vagn, lite leksaker m.m Men FAN att jag inte hann grabba cykelsitsen, såg en som gick iväg med den just innan jag kom till det bordet. *Muttrar* Nåja, pigan är kanske lite liten för att åka cykel?

I morgon blir det nog prommis till mampa. Väga och mäta lill-damen på BVC, och så ska jag höra lite om hennes rossel. Hon har ju nu varit förkyld, hostig och rosslig en vecka+. Så det har ju inte blivit någon öppenlek förra veckan, och blir inte denna heller. Trist. 

Nattinatt



Hjärtat hoppar (hänger)

Fredag

Så blev det helg igen. Har tagit en lugn fm och bara varit hemma. Men efter att M åkt till byn så for vi på dollarstore och handlade lite helg-gott m.m och sen när vi kom därifrån slängde jag pigan i vagnen och mötte Tessan för en fika på Nyfiket, Emilia fick sova utanför fönstret där.
Det är det som är det fina med Nyfiket, man behöver inte ta in henne och börja böka av henne kläder så hon vaknar. Skönt sen om man ska och fika när det är fint väder, så kan man sitta ute sj också. Sen när vi fikat klart gick vi mot stan, T stannade på den nya affären 'On the Edge' men jag ides inte böka in vagnen dit, och ville inte att pigan skulle behöva in och ut i värmen. Det var nog att vi var på Öströms, jaja 'colorama' då.
Skulle gå hem, men kände att jag behövde en prommis, så vi tog en tur efter älven mot Sandviken.
Väl hemma slängde vi ihop lite korvtroganoff bara sen for vi alla 3 till mamma/mommo/svämmo ;-)

Haha, redogörelse för hela dagen, hmm jätteintressant!

Har nyss suttit och kollat bilder på min nästa frisyr, hittade några, jag har ju varit i valet och kvalet på att låta det växa eller klippa. Men det blir nog klippning. Lägger upp några alternativ, så som jag tänkt det på ett ungefär. Blir nog skönt till sommaren med kort.
Äh, det ville inte fungera.

Nej, nu ska jag städa en hörna här hemma sen blir det sängen, ska på loppis i morgon med faster. Måste ju leta lite behövligheter ;-)

Kram

1 år och 3 månader sedan

Ja så länge sen var det jag hade lingonvecka. Men nu verkar den friden vara slut, suck. Nu är den tillbaka, och det gör ju ont! Det hade jag ju glömt bort totalt. Den höll sig alltså borta 6 månader efter förlossningen. (det hade inte gjort nåt om den var borta förevigt) ;-)

Jag har upptäckt en annan tråkig sak idag. ALLA mina sommarjackor är för små :-( Bläblä. Och inte har jag råd med någon ny, så jag får väl gå utan. Jag har lagt ut lite prylar på tradera, hoppas på att få några kronor för dom. Men de pengarna kommer isf gå till mat, det är lite småkris här nu. Jag har ju lite sparat, men de rör jag helst inte. Men måste väl nalla det mesta därifrån nästa vecka, då är det tandläkar-dags. Usch. Det har jag inte råd med,  och hade jag inte börjat få ilningar och lite småont i ena hålet så hade jag kanske skjutit det på framtiden.

Pengar är tråkiga (när man inte har dom)!

Tunt med inlägg.

Jag vet att jag varit dålig på att skriva här. Men det har inte funnits tid och ork helt enkelt. Dessutom har det ju varit rätt fint väder, så då har vi passat på att vara ute mycket. Det blir man ju lite piggare av.
Hoppas på att vi får någorlunda sömn här inatt, lill-damen har blivit förkyld, och har en otäck hosta som hon vaknar av då och då. Usch det är inte roligt  när ens lill-hjärta inte mår bra.
Hon har varit riktigt mammig också, det är nyligt hon börjar visa sådana sidor. Men nu kanske det är lite extra när hon är sjuk. Har dock för mig att det är vid ca 7 mån som barn brukar bli blyga och mammiga. Vissa stunder duger inte pappa alls nu.

Nej,  nu ska jag ta fram en av böckerna jag fick av en kompis så ska jag lägga mig och läsa ett tag, och sen försöka sova.


RSS 2.0