Spis-kaos

Ja, vi köpte ju en gammal (vit) spis beggat igår, förrgår? Jo i förrgår. Idag kopplade R in den, och jag testbakade muffins. Hujeda mig. Haha, övre slingan i ugnen var paj så de blev kolsvarta på undersidan och blekfisar ovanpå. Dessutom rök det en massa från ugnen :-/ (och luktade ve och ***)
Vilken otur man kan ha va? Nåja iaf så fick vi lämna tillbaka den och fick pengarna tillbaka, såg i kometen att det fanns andra spisar med rätt mått, och ringde på dom. Ena var såld, andra ska vi kolla på i helgen troligtvis. Vi tänkte vi skulle slippa sätta tillbaka våran fina brun-röda spis, men vi var tvugna att koppla in den eftersom spis-försäljaren var bortrest atm.

Näpp, ska krypa till kojs, NÅGON tycker det är skitkul att stiga upp 5.30-06.00 nångång. Fast denna någon har somnat först vid 21 idag, men det betyder inte att det sovs längre på morgonen.

Förresten denna någon har fått 2 tänder till nu! Totalt 5 st :-o Det var nog därför det har surats och kinkats massor idag. Gjorde nog ajaj. Stackaren.

Natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0