Torsdag 24 juni

Idag är första lediga dagen av 4. Härligt. Men jag har haft fullt upp idag, jag och Emilia kom inte hem förrän vid kl 20. Var hos mamma/mommo och njöt i solen sen ca 15-tiden.
Vi bestämde oss för att inte åka till stugan i helg, dels pga smärtor och så hade vi inte sån lust, vi kände väl bara att det vore bra att åka nu när jag var ledig så länge.
I morgon blir det grilla hos mamma/mommo/svämmo för hela högen. Hoppas på finväder. Troligtvis sover vi över där.
Söndagsplanen är att åka till min fammo och kalasa lite på söndag när hon fyller år, det lät som att vi får sissi som sällskap dit. :)

Nope, nu ska jag göra mig klar för sängen, har varit jättetrött sen kl 21.
Emilia i sin älskade sandlåda. Men sist vi var i stugan kunde hon inte leka där eftersom det var världens storm hela helgen och Emilia var jätteförkyld. Farfars hus syns i bakgrunden.

Tisdag 22 juni

Var ju ut i lördags. Det var kul men blött. Kuligast på förfesten som vanligt :P Tänkte bjuda på en bild på mig innan jag for från mor min, tog den med självutlösaren som var seg så jag stod och hoppade och hade mig bara för att få med skorna, fick en sträckning i ryggen på köpet. Haha.

ursäkta stöket en liten bit av frisyren



Nope, nu ska jag gå och sussa en stund innan jag ska och arbeta igen kl 14-23. Tjing!

Lördag 19 juni

Ojoj vilken partynatt. Nej, jag har bara legat i min säng och försökt sova, det har gått bra, men halv 5 efter att Emilia käkat lite välling hade jag lite svårt att somna om. Musik och en massa babbel fick jag lyssna på. Jag hade varit glad om grannen åtminstone bytt låt NÅN GÅNG!
Justja, trappen är full med blod. Skitmysigt...

Nåväl jag och Emilia har varit ut på stan en sväng nu på fm. På lindex, hade ju fått rabatter. Köpte ett par lackleggings (från barnavd-hihi-känner mig dock lite fräck när jag handlar där...), en brottarryggs-bh på rea och ett vitt enkelt linne. Allt till mig själv. Lite från systemet också ;)

Helvete! Nu börjar dom borra nånstans i huset och jag har precis lagt emilia. *Morr*

Hursomhaver. Ikväll blir det troligtvis utgång med min kusin J och hennes polers. Det var ju inte igår, hoppas bara vädergudarna håller sig i skinnet. Nu är det ganska ok väder, bara det inte regnar. Men det blir nog långbrallor och varma kläder. Jag tänker inte frysa häcken av mig bara för att vara lite fin. Bör kanske tillägga att det är årliga bilträffen i stan och då hålls partajet mestadels utomhus på kvällen.


Onsdag 16 juni

Jag är ganska nyligt hemkommen från brevidgången på mobila teamet. Sitter och försöker varva ner, svårt att bara hoppa bums i säng fast jag kanske borde, ska upp före 7 i morgon och iväg på en extra dag brevidgång.
Sen på fredag ska jag jobba 'på riktigt' holy moses. Men det går nog bra.

Usch, känns som att jag inte sett Emilia på flera dar, vill bara pussa och krama på henne. Fast jag var ju hemma till 14 idag, men ändå.

Har haft så jäkla ont i axlar och huvud idag också, men nu har det släppt det värsta, men tog ju droger på min rast. Hoppas det är bättre i morgon så jag kan koncentrera mig bättre.

Näpp, ska gå och försöka sova nu. Men det är mycket som snurrar i planeten, mycket korvstoppning om jobb m.m Jag är ju inte van att tänka. Haha. När man varit hemma har man ju bara lullat på. ;P

Nåja, godnatt!

Söndag 13 juni

Usch vad jag hatar söndagar, denna har varit otroligt seg. Jag och Emilia var och handlade & lekte i lekparker på fm men jag fick en sån jäkla huvudvärk igen, som bakom ögat, hem och käka piller och sova så gick det någorlunda över och vi kunde fara på KALAS!

Emilias tremänning fyllde ett år. Mycket bus och gott fika och trevligt umgänge :)

Men jag har småont i huvet nu igen, käkade lite alvedon, men hade nog behövt massage också, borde INTE sitta här...


Nåväl i morgon är den en helt vanlig måndag. Skönt. Men sen är det tisdag (no kidding?) och jag ska upp kl 06 för att vara på mobila teamet kl 07 för brevidgång. Onsdag brevidgång eftermiddag. Sen några ynka lediga dagar, sen börjar VERKLIGHETEN! No more föräldraledighet :-O Hur f*n fick detta till? Jag har ju en bebiiis att ta hand om, eller vänta nu, hon har ju blivit stor, buhuu.
Kanske måste göra en till...


 Här är Emilia och födelsedagsbarnet med likadana kepsar, födelsedagsbarnet hade fått 2 så Emilia fick en. Jättefin!

Fredag 11 juni

Har precis varit i källaren och rotat efter skrot. Samt sprungit 2 vändor till bilen med loppis-lådor. Resultat=andfådd. Haha, nej jag har inte bättre flås än så. Men en vacker dag...

I morgon bär det av ända till Malmberget och kåkstan, jag och kära faster har bokat en bod där vi ska kränga lite grejer :) Ska bli kul. Emilia skulle stanna hemma, men efter att jag pratat med min mor förstod jag att hon var lite Emilia-sugen så hon ska dit istället.

Nu måste jag fixa och trixa med en massa förberedelser. So long.









Kåkstan, det är en sådan bod vi ska stå i som syns närmast till höger. (bild lånad från gatewaytolapland.net)

Onsdag 9 juni

Känner att jag bara måste slänga upp en bild tagen från vårat köksfönster den 9:e juni 2008.


Tisdag 8 juni

Nu var det ju ett tag sedan jag bloggade. Har tänkt ta någon bra bild på nya håret och lägga in före och efterbilder, men har inte fått fingrarna ur det berömda stället. Dock tog sambon bilder på mig innan jag gick till frissan och när jag kom därifrån. Var inte helt nöjd med stylingen så jag plattade bara till det lite. Därav inte nån direkt fin bild, men jag lägger upp dom ändå. Kan inte mer än bjuda lite på mig själv. :)



Detta var före då. Vackrare bilder har man ju sett. Ho ho.



Något åt det hållet blev det. Återkommer med bättre bild nångång förhoppningsvis.

RSS 2.0