Onsdag

I morse vaknade vi i normal tid. Alldeles perfekt tid faktiskt. Ca 08.00. Men idag har E varit lite tröttare, men hon har inte fått sova. Vägrar ha en hyperaktiv unge flängande här till 22.30 igen. Pjuh! Gårkvällen var inte rolig.
Nu sitter hon och kvällsfikar, ja det blev ju lite sent, men det berodde på att mommo (min mamma) kom och hälsade på.
Vi blir hemma i morgon också då hostan hänger kvar och snoret varit riktigt gult. Få se om vi vågar oss ut på gården, eller om jag får ta rengöring av vagn och babybilstol när R kommit hem. Måste få ordning på grejerna tills på lördag då ska vi ha loppis på folkets hus.
Det finns platser kvar om nån är intresserad!

Justja. Vägning idag. Haha. +3 hekto. Men har haft en skitvecka. :( Inte tränat alls sen i torsdags. Orken har bara inte funnits. Inte lusten heller. Men sötsuget har fått sitt.
Och idag fick jag ont i handleden igen. Det gör ju att man inte heller är mer motiverad till nåt. Men mest sitter problematiken högre upp. Mycket därinne som hade behövt komma ut.

Nåväl. Ska sätta pigalisa i säng sen kanske handen håller för lite pärleri. Bara EN månad kvar till hantverksmässan i kåkstan med kära faster! (Och en massa andra pysselnördar :P)

           


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0