Ja, jag vet att jag är en dålig uppdaterare

Men nu kommer ett lite inlägg åtminstone. Nu känns det att jag landat här hemma efter allt rantade i sommar. Borta bra men hemma bäst.

Idag var vi på BVC med lillgumman 10 och 1/4 månad, ja så skrev de i journalen. 7960 g tung och 72 cm på längden. Det går ju uppåt om inte så fasligt fort. Men följer sin kurva det gör hon. Bra det.
Full rulle är det här hemma. Hon har ju ålat ett bra tag, och ställt sig upp och går efter möbler, men nu i dagarna har hon börjat krypa på 'riktigt' på knäna. Dröjer nog inte så länge innan hon försöker gå. Hujedamig. Min BeBiS!!

Annars händer väl inte så mycket spännande här för tillfället. Nu ska jag gå och sussa strax. Tröttelitrött.

Bild från minisemestern i jokkmokk. Emilia kryper omkring i gräset i min gamla overall och sockar på händerna. Burr det var ju lite blåsigt.

Snabbvisit hemma

Vi har varit i stugan hela förra veckan, med en liten sväng till p-vaara när Maja fyllde år. Vi kom hem igår för att tvätta kläder, göra lite ärenden, handla m.m Jag hade ju tänkt göra en massa saker igår, men jag var så jättetrött, kan inte minnas när jag varit så trött senast, så det blev inte mycket gjort. Vi hade ju tvättstuga iaf, och fick tvättat lite grann, fast tvättmedlet tog slut efter 2 maskeiner. (orken också)

Idag åker vi i alla fall tillbaka till stugan, usch vad instängd man känner sig här hemma i lgh. Helst när solen skiner. Igår åt vi frukost på gräsmattan utanför stugan, sen när pigan somnade så la jag mig och solade. Och där låg jag säkert en timma. Jag som inte brukar ha ro att ligga still och sola. Men det var skönt.
Och så har vi ju fått vatten till stugan. DET är skönt om nåt!

Emilia har lärt sig ställa sig upp nu, mest är det på knä, men ibland kommer hon upp helt. Vilket vaktande. Puh!

Nej, tror jag ska göra lite nytta som att packa lite rena kläder m.m nu när jag ändå måste vara vaken. Emilia var ju extra morgonpigg idag. Eller eg är det ju hennes vanliga tid att vakna 6-halv 7. Men i stugan har hon sovit ända till halv 8 flera dagar. Och fler nätter har hon bara ätit 1 gång. Men inatt var det 2 ggr igen. Nåja, en vacker dag ska vi väl få sova en hel natt igen ;-)

Hejs

RSS 2.0