Dan före dan

Ja, det är ju idag. Oh my det var ju oktober alldeles nyss. Typ EN VECKA kvar av föräldraledigheten. Gulp!
Nåja, dom tankarna gräver vi ned i snön en stund iaf :P

Typ alla klappar är klara, förutom en virkad sådan som jag måste på konsumhallen och handla ett garnnystan för att färdigställa. Och så ska jag hämta en katt från min faster, en sån där lättskött tovad med en stenkropp. Haha, skrattade när jag sa åt R
-Ska vi ge en katt åt Stina? Kerstin hade en. Och R bara- Inte klarar hon väl av allt hårande? Även fast jag berättat om vilken typ av katt kerstin tillverkar. Hmm...karlar!
Just ja, och så måste jag ju invänta ett postpaket för att färdigställa en julklapp, som jag verkligen hoppas kommer idag! Oj, jag var visst inte så klar som jag trodde...

Nu härnäst ska jag nog slänga ihop en mjukpepparkaka och kanske griljera skinkan. Vi firar ju jul hos oss i år, och det är ju första året jag själv måste tänka på allt kring mat m.m. Insåg att jag måste gått och blitt vuxen. :-o

Igår rensade jag och Emilia bort en massa gamla leksaker för bebisar och såna hon inte bryr sig om. Känns redan mycket mer städat. Men jag vet att leksaksförråden fylls på i morgon. Borde ta itu med klädskåpet också, hon har ju vuxit som ogräs. Och lärt sig så mycket.

Nej nu göra nytta! Tjing!

 Emilia poserar i julkläderna


Svart som natten

Nu är mina smulan-slingor borta. ;P Har kladdat i svart färg igen i håret. skönt! Då kan jag nog sätta upp det lite till och med. Fast frisyren är ju lite trist, på utväxt och på ena sidan är det ju kortare så jag vet inte om det går att göra så mycket ännu. Får rådgöra med min privata frisörska Mari, men det blir efter jul och allt baluns, för nu går alla pengar till annat.
Till exempel julklappar, hittade till mamma idag, samt R (vi som inte köper klappar, men jag har ett STORT paket uppe på bokhyllan, och jag vet att det är nåt från Bosch, såg kartongen) och jag har köpt 3 par ullstrumpor till honom haha!
Stackarn. Men han önskar ju sig det. Har faktiskt köpt annat också men skrev från flickorna på det. Skriver dock inte ut vad det är ifall han skulle få för sig att läsa.

Jag skulle ju sy kuddfodral till farmor idag. Men det blev inget för tiden rann iväg, det blev ju klappinslagning och hårfärgning istället. Dygnet HAR för få timmar!

I morgon blir det nog handling på fm, sen kommer svärmor och är med Emilisen medan jag ska klippa R. Hoppas jag hinner med kuddarna i morgon kväll.

Nu lite Emilia-skryt. Lilla damen har kissat på pottan 2 ggr, och igår klättrade hon upp i fåtöljen själv, dock inte något jag gillar att hon gör. Lite mera vett först tack!
Hon förstår allt man säger men om hon bryr sig är en annan femma haha. Det har hänt jättemycket i utvecklingen senaste månaden. Kul men samtidigt vemodigt. Var är min BEBIIIIIS?

Nej, nu blir det sängen. Natti 

Vaccinerad

Jepp idag fick jag injektionen med flunsan, för att hålla borta den riktiga. Än så länge har jag bara liite ont i armen, hoppas det räcker så tack!
Efter sticket for jag på Expo/Lekia och tittade på julklappar. Hittade en jag ska köpa till Emilia, har fått pengar från 2 håll för att vi själva ska köpa nåt åt henne. Det blir en leksakstelefon med ljud, hjul, röster som säger siffror m.m
Ska på bla Dollar-Tore i morgon med T troligtvis, då slinker jag nog även in på Lekia och köper den där fånen. Tror jag köper öronproppar till oss i julklapp också ;P

Nej, nu kallar John Blund, så det blir inga fler ord från mig idag.

Bara Natti Natti. Höres!


Det ekar ju här!

Oj, nu var det längesen jag uppdaterade. Men tiden (och orken) har inte funnits till. Men så är det ibland. Sen sist har jag bland annat hunnit med att bada min telefon, så den är döder. Hade en halvdefekt likadan, använder den nu men kameran funkar inte på den så det blir inga bilder då digitalkameran också är döder sen ett tag tilbaka, den dog av kross-skador. Misstänker att den tog sitt liv då den hoppade från databordet.

Emilia blir bara större och större, oväntat haha?? Nej vad jag menar är att det går så himla fort. STOPP! Lite hejd tack!

Igår när vi varit och handlat sa robert åt henne, - Nu ska vi åka hem! Och det lät verkligen som att hon sa -hjeeeeem.
Och så hör man att hon försöker säga mjauuu när vi pratar om kissekatter :-)

Nånå nu ska vi ta en tur till 'mostrarna' i malmberget.

Kramis

RSS 2.0