Packar och packar...

...och blir aldrig klar...puh. Nåja, snart. Man kan ju inte packa ner allt idag heller, men nästan. Packade ner Emilia i en IKEA-påse, men hon stannade inte kvar där...

Nä, ska fortsätta, hade bara en kaffepaus och tänkte plita ner några ord.

Störigt

Försökte uppdatera igår, men allt bara försvann. Då blev jag sur och gick och la mig. Gör ett nytt försök nudå.

Tänkte iaf berätta att min lilla lilla bebis inte är så liten. Hon försöker faktiskt säga hej, och hejhej. På riktigt! Stor tjej snart, åhå vad tiden går.
Igår träffade vi min kusin A och hennes lilla 2-veckors tjej Nova, och det är knappt man minns att Emilia också varit så liten och försvarslös, i det sällskapet känns E stoOor.

Nåväl, nu ska jag hoppa i duschen, sen tar vi nog en prom till Malmheden och handlar lite behövligheter inför Pite-resan. Som barnmat (nog för att det finns i P också, men lättast att ha med) sen ska jag bara titta på Brio om dom har nåt parasoll till vagnen som inte kostar skjortan!

Tjing

Justja!

Emilia kan:
Sitta
Kravla sig fram
Klappa händerna
Vinka

*Stolt mamma*

Allt har hon lärt sig de senaste 1-2 veckorna!

Värmebölja

Det har varit så varmt och skönt i några dagar nu. Och idag började ju sommarmarknaden, vi har varit där och gått nån sväng, mötte upp fammo och sen kom även mamma dit. Fast det var ju lite väl varmt där ett tag, då hade man velat vara på playan. Det var nästan vi for till sandviken, men vi ides inte. Kanske hade blivit för varmt för lillan, måste nästan skaffa ett strandparasoll eller nåt inför Pite-resan by the way.

I morgon blir det i alla fall åka till fammo, hon fyller år, 70+ vet inte exakt. Har gjort 2 halsband åt henne. Kanske sätter mig på balkis och knåpar ihop ett kort.
Jag hade velat fixa mysigare där, i morse åt vi frukost därute allihop, mysigt. Såg en bil jag vill ha, en bubbla-cab, skitcool!
På önskelistan!! ;-)Slänger in en bild från midsommar på tösabiten

RSS 2.0