Fredag!

Härligt med fredag.
Nu sussar skönheten, och när hon vaknar blir det lunch och sedan bär det av till malmberget óch hälsa på Anneli och Nova. Ska ta med en påse med Emilias gamla kläder med mera också. Hoppas det uppskattas. :)
Det kan ju hända att det blir en tur ner till mamma också.

Känner mig extra glad nu när jag ska få pengar, wehooo! Jag hade ju missat att skicka in till a-kassan, men det gick att få en extra utbetalning! Yes! Så skönt!
Ojoj vad det började bränna i fickorna direkt. Haha.


Lek, sol och mys på mammas/mommos gård i början av april: 'Iiisch' att bli blöt och smutsig.

 Plantering av gräs

 Jag ska väl också synas i bloggen


Torsdag

Vaknade med världens huvudvärk. Var tvungen att fundera om jag varit på någon dunderfest, men nej så kul har jag inte haft. Blev dock bättre när jag klev upp, tog en Bamyl Koffein och en kopp kaffe. Borde nog egentligen dricka lite vatten. Men jag är så dålig på det.
Har senaste tiden ätit massor med gott. Men sen igår har jag lagt av. Haha den har ni hört förr va?
Det där med LCHF gick åt skogen. Men jag tror inte min mage pallar det. Inte att vara stenhård LCHF:are iaf.

Jag ska leva med sunt förnuft. Och planen är ju att träna också. Promenera? Varför är det så svårt att ta sig en timma och verkställa planerna?
Jag VET ju att jag skulle vara piggare och gladare då.


Onsdag

Ja, det har ju varit lite dåligt med uppdateringar här. Men har haft väldigt mycket i görningen. Vi har varit mycket ute och grillat, njutit av solen, hälsat på vänner o bekanta m.m
Sen när vi kommit hem har vi somnat vid 10 kanske. PANG BOM!

Sitter här och gäspar i skrivande stund, även om det varit en lugn dag, bara varit ut på dollarstore (för 3:e ggn denna vecka!) och en sväng på konsum. Skulle till min mor och hälsa på men då kom vi på att Maja inte hade med nycklar till skolan/dundret idag, och inget stret i telefonen, så det var bara att vända hem.

Ganska bra att vi tog oss hem ändå. När Emilia somnade till sin eftermiddagslur fick jag ihop och iväg 2 jobbansökningar. Inte mina drömjobb kanske. Eller det vet man ju inte innan heller.
Har 2 ansökningar till att göra till helt andra yrkesområden, men orkar inte nu. Ska nog ta och göra mig en kopp te istället. Har ju handlat ett nytt te med vilda bär från 'lillbutiken' på våran gata i stan. Hihi.Här är en bild från veckan efter påsk när vi var i Tidno, Emilia sitter bakofram på en skoter. Dock lite rädd för den. Men det försökte jag få bort, så vi övade att sitta på den. Det gick bra.

Tekopp.  Hejs!

Onsdag

Hemkommen från Luleå för ett tag sedan. Haft en jätterolig dag med Tessan. Jag hittade ganska mycket och är väldigt nöjd med mina inköp. Mest med skinnjackan. Så syns det 2 snygga tjejer i skinnjackor på stan så är det jag och min kära kusin Jessica ni ser ;P
Jag provade hennes i måndags och tur var ju det, för jag var tvungen att fråga på butiken om dom inte hade kvar några, då jag inte såg några skinnjackor. Och expediten hade just fått en hel låda som stod bakom disken. :)

Nope. Nu blev jag hungrig. Ska käka en taco till kvällsmål.


RSS 2.0