Blä

Detta har verkligen varit en skitdag. Började med att emilia halkade in i dörrposten och fick en knallblå/röd stor bula i pannan, ingen fara dock så vi gick till öppen lek någon timma senare, promenad efter det och jag fick erfara hur förfallen jag är, inte en ryggmuskel nånstans. Ajaj.
Emilia sov inte mer än ca 40 min i vagnen, sen på em har hon varit lite gnällig. Till sist fick hon sova en halvtimma vid 17.30-18.00 och efter det har hon varit gnälligare än gnälligaste gnällungen.
Jag har retat mig på småsaker som att det är stökigt, smutsigt, smörigt på smörasken-gurkan-bordet, sallad på golvet-bänken-glaset-soffan, sist men inte minst drömmen om gamla tider/saker/såsomdetengångvar.
Och fattigdom.

.

Bankrutt

Fattig tid just nu. Undra hur länge det tar för a-kassan att komma igång? Har inte ens skickat in alla papper än, eftersom jag väntar på att få hemskickat ett papper som inte gick att få före jag fått alla föräldrapengar utbetalda. Suck. Så det är vända på kronorna. Men det löser sig.
Känner mig iaf gladare än på länge, glad men fattig.

Justfan, bilen är det också nåt fel på nu. Hoppas det inte kostar skjortan, helst inte alls. Jag tänkte höra med mina malmbergsvänner om nån har tid för mig idag/ikväll hoppas gubben min hinner få ordning på skrället.
Varför ska alla bo i malmberget? Ja en kusse har ju iaf flyttat hitåt men jag har ännu inte varit dit, hemska jag.

Idag ska jag troligtvis knata till vakansen och anmäla mig. Stort steg till arbetslivet. Läskigt. Men tänk så skönt att få tag på lite mer pengar, kunna spara lite och senare kunna åka på typ en egodag i luleå med shopping. Eller IKEA. Har suttit och drömt om en massa nytt. Men först och främst en luleåresa. Sen vore det ju kul med en semster med familjen.

Jag drömde om en tågresa med vännen T, men tåget spårade ur. Skum dröm, men det gick bra ändå.

Nope nu göra nytta!
En tjej som älskar att vara ute och promenera i sina nya skor :-)

Verkligheten

Nu är allvaret och nosar mig i hälarna. Var och skrev in mig på arbetsförmedlingen igår. Usch. Jag vill ju bara vara hemma med min bebis, gärna med en fet lön ;). Har sökt jobb till LKAB också. Ska knata in till vakansen också och anmäla mig som tillgänglig. Läskigt.
Fast samtidigt är det nog bra för mig att göra nåt annat, men ändå. Vill inte ut ur bubblan och in i verkligheten.

Idag var svärmor och hennes väninna hit och drack lite champagne och martini, de skulle på sväng. Vad sugen jag blev på lite fest efter att sett dom fina och glada. Nåväl, en vacker dag ska väl jag också få svänga mina lurviga.

Nu ska jag titta lite Private practise och smaka lite champagne. Skål. :-) Eller så tar jag fram min virkning. Ja, jag lovar jag är 25, inte 75. Men sån är jag. Take it or leave it.

Hejs
RSS 2.0