Vintertid

Jäklar vilken tur att jag gick in på aftonbladet såhär innan jobbet. Brukar annars aldrig ens sätta mig framför datorn innan förmiddags-arbetet. Jag hade iaf totalt glömt bort det där med att ställa om klockan. Synd att jag missade en hel timma sömn :( Var jättetrött när jag vaknade, och är ännu, men nu är det ju ingen idé att lägga sig mera.
Skönt ändå att ta det lite lugnt på morgonkvisten.

Längtar tills jag slutar, då ska jag pussa på lillgumman i flera sekunder (så länge hon tillåter), jag har ju inte sett henne sen i fredags fm. Saknar henne massor!Världens finaste :)


Jobbar helg

Då var den första dagen av helgens arbete avklarat. Bara 3 dar kvar innan ledigt. Ja, jobbar måndag också. Vet inte var jag ska vara lör och sön. Jag brukar få veta innan helgen, men det blir väl nånstans akut.

Har iaf fått reda på att jag hamnar i långtidspoolen from 1 dec, dvs jag får anställning :) Fint som snus (fastän jag inte tycker snus är det minsta fint...) Jag vet ju iaf att jag blir kvar i resurspoolen året ut. Antagligen längre.

Pigis är hos mommo och sover, eller sover gör hon tydligen inte än. Sms:ade och då hade dom klivit upp igen och satt och käkade fil. Säkert spännande att sova hos mommo i ny säng (växasäng). Hihi. Men jag får iaf sova heeela natten ostört. Förhoppningsvis.

Men jag saknar henne redan. Lill-hjärtat. :)Födelsedagsfirande

Nu var det över för i år. Haft full rulle med kalas hela dagen. Mycket goa vänner, släkt o bekanta som hälsat på och grattat. :)
Pigan har fått många fina presenter, och jag likaså. Det blev rätt många barn som rört om i grytan, så det ser ut därefter. ;P Men idag blir det inte någon städning. Röran går ingenstans så den får vänta till i morgon. Då  kanske det även blir lite loppis, kanske med vännen T. :)

Och så måste jag ju berätta att jag köpt årets första julklappar :) Lite sent för att vara jag dock! Blev namnmössor till 2 av barnen som varit här idag.


Mössorna (och bilderna) är från dottyzebra.se

RSS 2.0