Möblemang

Idag har vi alltså möblerat i sovrummet. Så nu är det jättefint, vi har delat av med en rumsavdelare, en sån där smal bokhylla med en massa fyrkantiga fack. Det blev över förväntan! Jag är helnöjd. Emilia har nästan ett eget rum nu. Skönt att kunna proppa in hennes leksaker där. Och slippa ha dom ööööverallt i lgh. Jag vet att hon kommer dra hit dom ändå, men nu finns nånstans dom  hör hemma.

Men ännu är det kaos här, får fixa färdigt i morgon, jag har rensat och slängt en massa gamla handdukar och kläder iaf, men det är grejer överallt nu.

I övrigt har jag och gumman promenerat till stan för att skicka tillbaka ett paket och hämta ut ett annat, men det var en massa ståhej där, torghandel, samt valstugor och där surrade vi med Malin och sossarna :) Och så var vi i lekparken såklart! Men det var kallare än vi väntat oss så vi gick hem efter ett tag, men vi var ändå borta i nästan 2 timmar. Ska poängtera att Emilia också gick till stan, vagnen var hos mommo. Men det var inga problem. Min duktiga tjej!

Ledig dag

Idag har jag varit ledig hela dagen! Hur skönt som helst. Har ju jobbat alla 8 dagar innan idag så det var välbehövligt!
Hade dock sovit lite inatt, så när Emilia var lämnad på dagis gick jag hem, städade lite och sen la jag mig och sov i 1,5 timme. Vi åkte till mamma/mommo efter hon hämtats kl 14, var ute i värmen. Härligt!
Åkte hem, Emilia käkade, Moster J kom förbi med en söt liten spargris som hon köpt på sin resa till Mallorca.

Och nu kan ni rita korset i taket mina vänner, för jag har varit på gymmet med T och tränat lite. Får ju träna gratis nu när jag fått jobb så länge :) Men jag tog det lugnt ändå, lite cykling och crosstraining + några situps. Kan ju inte chocka ihjäl kroppen.
Tråkigt bara att det är så mycket jag inte kan göra med tanke på mina handleder...nåja, det finns ju annat.

Kikat på Idol ikväll, och det var ju ganska många som faktiskt kunde sjunga i dagens program. Kul!

Men nu ska jag ta min bok och krypa i säng.Bild från cdon.com

VIDRIGT!

Kommer hem för en liten rast. Jobbar 7:e dagen i sträck nu. Möts på gården av en man som knappt kunde gå. Jaja, knallar vidare in i porten och möts av den vidrigaste stanken jag varit med om. Typ. Hinner inte ens till trappen så ser jag massor med utspilld öl, går något trappsteg, SPYA och ett par ben. Vänder om och springer ut. Äcklad, upprörd och förbannad. Börjar fumla med telefonen, då ropar en kille som satt vid andra ingången, han hade ringt polisen, och de var på väg.
Polisen kom och hämtade ägaren till benen, och orsaken till det äckliga. Men vi 3 som stod där ute var ju tvungna att gå hem, hoppandes bland diverse substanser. Och det var inte utan kväljningar. Fy fan.

Väntar nu på att någon ska komma och städa. Har ringt securitas.

Skitkul!!Inte alls kan jag tala om!

RSS 2.0