Morgonstund

Vad är det med klockslaget 6.22? Lilldonnan i huset har vaknat då flera dagar i rad. Mamman i huset var trött då.
Nu börjar jag vakna till.
Snart ska vi till dagis och jag på jobb, men jag har ontontont i min handled igen. Har jobbat för mycket med liftburna personer som ska sättas och lyftas och dras i bra läge. Hoppas jag klara mig från fysiskt tungt arbete idag då. Annars vete tusan...då är jag antagligen sjukskriven i morgon, och det vill jag helst undvika.

Måste iväg med mitt schema till bemanningsenheten nu på fm också eftersom jag gått ner i tid, och det schemat ska vara klart helst igår. Jag fick schemat igår så jag har suttit och klurat på det igår. Fick nog ordning på det, men sen ska det godkännas också.

Nu orkar jag inte skriva mer med vänster...
Tjingeling! 

Kottplockande teletubbie




Trött

Nu har vi precis ätit påskmiddag och jag blev trött som attan. Vi har varit ute i solen och pimplat och grillat i timmar. Har fotat en hel del, synd att jag inte hade med datakabeln. Emilia har haft det jätteroligt med många som lekt och grejat med henne.

Emilia somnade sittande i pulkan på väg hem för att vila. Jag fick bära henne en bra bit när snön tog slut. Tur jag är så hiskeligt stark. Sen har hon sovit på soffan på bron, och jag har tagit det lugnt i solen.

Det har varit en fantastiskt härlig dag! 

Påskledig

Nu är vi i tidno. Igår åkte vi direkt efter att jag hämtat Emilia från dagis. Jag hade ju tänkt ta friskvård och vårda oss iväg hit lite tidigare, men gårdagen var allt annat än lugn- det var inte mänskligt. Nåja, jag lever och det är såå skönt att denna arbetsvecka är över. Nu bara ta det lugnt!

Jag och Emilia sover nere med fammo eftersom det är fullt på övervåningen. Men det är ganska skönt att slippa trappen. Vi har ju bäddat soffan och extrasängen till oss. Men vi har sovit på lilla extrasängen båda 2 hela natten. Jag skulle ju flytta över henne sen, men jag slocknade som ett ljus jag med. Zzzz...
Idag är jag lite stel.

Tog med min dator hit, pappa har ju trådlöst så jag kan nörda heela helgen ;P

Nu dags att ta hand om barnet i mitt liv.

Tjing

Uuuuuulrik

Jodå. Kräket var ett faktum i förmiddags. Jag gick dock ite i närheten av det. Slängde grejer i en bag, slängde lite kläder på barnet och mig sen drog vi till mamma. Hoppas hoppas hoppas att vi inte hunnit få på oss nån bacill.
Så nu är vi Malmbergsbor ett tag. Bara vi inte smittar lilla mamma.
Det värsta vore om vi åkte hem, blev sjuka till påsk när vi ska till Tidno och inte kan åka, eller värre bli sjuka där och smitta alla.

Måste väl kanske hem en snabbis sen för att hämta lite supplies. Typ jobbskor och kläder. Dagiskläder? Råkade bara få på lilla damen lite blandad kompott av vinter och vårkläder. Vantarna håller inte väta osv.
Vi hade väldigt bråttom hemifrån!

Jag grät till och med av frustration på väg hit. Kändes överjävligt, vi som precis blivit friska.

Jag vill inte ens tänka på lönen efter att varit hemma i 2 veckor. Nog vet jag vi klarar oss men ändå. Måste ringa fk för jag tabbade mig lite sist jag hade vab. Råkade begära pengar för dom dagarna 2 ggr. Har skrivit till dom om det men det händer inget.

Nåväl. Ska gå och sällskapa med mor och dotter nu.
Hejs!

Första dan som människa

Känns bättre än på länge idag.
Men så kom M hit nu, skulle på prao men säger att hon mår så dåligt så hon stannar här. Håller hon på få magsjuka, då avlider jag!

Får lust att fly fältet.

..och fortsätter

För min del kan jag lägga till snorar nu. Det är tamejtusan inte roligt det här. Nu får det vara bra! Försvinn era ondsinta baciller, jag är less nu!
I morse var värsta morgonen hitills. Huvet som bly osv...

Igår var jag iaf ut på coop och handlade lite nödvändigheter, och hämtade ut mitt paket med min dator. Men jag var så yr där i kön och svettades som en galning så jag trodde jag skulle tuppa av.


Återkommer nån annan dag. Nu tror jag att det blir en liten vila.


Sjukstugan fortsätter

Nä usch nu får det vara bra. Gubben är totalt utslagen, och jag har halsont, hostar och har snurrat och svettats halva natten. Emilia tror jag börjar bli bättre.
Vi har iaf vaknat för dagen vid 4.20, dock legat i sängen till 6. Då kollade Emilia på min väckarklocka och sa 'stiga upp'. Tydligen var det dags. Det var det ju också, för jag skulle ju till jobbet. Eller hur? Fick sjukskriva mig själv idag. Denna förkylning var så långsam och segdragen. USch!

Nu ligger E och surar på golvet. Kanske lite tidigt att vakna före halv 5?

Gissar att vi snart sover båda 2 igen. Kommer bli åt fanders med sovtider. Nåja.


Attjo!

Jag är med laptop

Eller ja, den är på väg till mig i ett paket :)
JAG har köpt en alldeles egen dator. Jag som skulle spara varenda öre. Jojo men då åker stora databordet ut! Yes! Den tar ju upp halva vardagsrummet. Fast jag kommer nog ändå sakna min stationära...det är ju inte samma med en bärbar. Nåja.



HP compact presario
Min nya dator från teknikproffset.se

Mera hosta

Ikväll har Emilia hostat än mer, så vi blir hemma i morgon också. Lillstumpan är dessutom ännu vaken, hon kan inte få ro. För tillfället ligger hon i min säng och smågnäller.

Nu har vi möblerat om i vardagsrummet, det blev jättestort. Vi hade ju en spegelvägg bakom bokhyllan, så nu har jag stor plats + spegel att träna hemma framför. Spegeln sitter visserligen snett, men om vi tar bort den måste man tapetsera och göra ett grundligt underarbete eftersom väggen är strukturerad. Men jag tror tamejtusan jag ska köpa lite lila färg och måla den väggen.

Bilder kommer eventuellt i morgon, nu är det mörkt + ej riktigt klart och stökigt. Vi orkade inte med allt idag.

Näpp, nu ska jag kolla läget på webben innan det är nattadags.

Tjing!



VAB

Jag har ju vård av barn som jag nämnt tror jag!? Sa igår att jag vabbar i alla fall idag och så får vi se sen. Nog är det väl JAG som måste ringa och meddela när jag kommer tillbaka? Så tittar jag på telefonen kl 16.35 idag och vad ser jag? Jo en bokning såklart! Då har bemanningsenheten stängt redan. Jag hade tänkt se hur em-kvällen-natten går och sen kanske friskanm på morgonen, men pigan är så pass krasslig så det blir hemmadag en dag till iaf.

Så nu måste jag stiga upp senast 6.45 och ringa och säga att jag inte alls är tillbaka i morgon. Det är ju inte första gången detta inträffat. Att man aldrig lär sig...




ytligheter

Har haft lite beslutsångest om jag skulle klippa luggen igen eller låta den växa ut. Idag kom jag fram till att den får bli kort(are) igen, sagt och gjort- nu har jag hackat lite i den.



Har förresten kommit på varför jag kände mig överkörd av en ångvält igår. Det stavas T-R-Ä-N-I-N-G-S-V-Ä-R-K. Haha.

Krumkropp

Känner mig stel och ond lite överallt idag. Fråga mig inte varför!? Nåja, är iaf hemma och vabbar halv dag med förkylda lilla gumman. Ska och jobba kl 17.

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska närma sig 14 så jag kan boka in mig på lite afrodance så fort dom släpper tiderna. Tog en liten powernap med pigan, som förövrigt sover ännu. Och gärna får fortsätta med det ett tag. Skönt att vara för sig själv en stund.  :)

Ska kolla igenom garderoben om jag har lite tradera-kläder att lägga ut. Har för mig jag har stoppat undan lite sommar-aktiga plagg, och det börjar ju vara dags för att lägga ut dom nu.

Igår hade vi det superskönt på mammas gård och solade, lekte och grillade korv och hamburgare, härliga vår! Moster var också där med yngsta barnbarnet som är ca halvåret äldre än E, så dom busade lite-på avstånd.







Roligt att springa nerför uppfarten - ramla med flit och sen försöka ta sig upp utan att röra i snön med händerna :)

Nanny diaries

Så heter filmen jag kollat just. Den var väl rätt bra. Tänkte jag skulle plita ner några rader.

Igår var jag på premiärpasset av zumba. Det var lite svårt att hänga med faktiskt, ganska svåra rörelsekombinationer, och så fikc jag ont i höften. Idag har jag haft lite knäont. Men jag vet inte om det var av det. Jag måste komma ihåg att sätta mina specialsulor i skorna när jag ska träna.
Nästa vecka ska jag försöka boka in mig på ett afro-pass, det var jättekul sist. Men då ska man ju dansa barfota, och det är kanske inte det bästa för mig kanske. Men jag vill!

Helt otroligt att jag är vaken ännu, eller kanske inte förresten, jag har ju sovit med Emilia på dagen. Men jag ska väl lägga mig och läsa. Nu kanske jag orkar det när jag inte är totalt slut.


RSS 2.0