Sökes: Stark karaktär

Nej, alltså det här med nyttigheter och sånt går inte något vidare. Jag inte riktigt på hugget känner jag, varken med träning eller kost. Orken finns inte. Men känslan när jeansen inte går att stänga, eller tunikan gör att jag ser gravid ut, eller vad det nu må vara är deprimerande. Sen att det inte känns riktigt 100 på hemmafronten bidrar ju också.

En vacker dag ska jag ta tag i det hela. Förhoppningsvis inom en snar framtid. Nu ska jag trösta mig med en dammsugare och kaffe. Så blir allt säkert myyycket bättre. Hmm...

Nedvarvning

Jobbat 7-17 idag. Blev väckt kl 04 nånting av Emilia som grinade. Hon kom till ro efter en stund, sen vaknade hon och grinade, somnade, grinade, somnade grinade. Vid halv 6 steg hon upp och gick och la sig på soffan och somnade, så jag fick sova 45 min innan klockan ringde. Eller ja 25 min sen snoozade jag 2 ggr. Längtar till måndag, jobbar visserligen men förhoppningsvis på annat ställe.

Nåväl nu har vi just kommit hem från en promenad- duktiga eller hur, hrmm bör jag nämna att vi gick till statoil och köpte lördagsgodis?
Jag tyckte jag förtjänade det. Lite stackarsmejjagmåstejobbahårtihelg-'belöning'.
Såklart var vi i lekparkerna efter vägen, undra vem som hade roligast, jag eller Emilia? Haha.

Nåväl. Nattning av barn nu. Sen ska jag glo nån film och slappa med karrapåsen :)Lite bilder från förra helgen som utlovatHittade lite blåbär vid grillplatsenNågon blev lite trött vid middagsdax. ZzzzzI blåbärsskogenHar man ingen sandlåda så gör man enPanoramabild, kusin M och C från storstan och Emilia of courseÅsså jag då, uppe bland molnen

Min nya jacka


Fast den är förstås mycket snyggare i verkligheten.
Bild lånad från meinto.se

Ändrade planer

Nähe, ingen ledig dag idag iaf. Å ingen afro. Ska strax åka och jobba lite grann.

Men har haft en trevlig dag eller ja nån timme åtminstone på stan med Dess. hittade en jacka som jag sökt efter. På halva priset dessutom! *Nöjd och glad*

Men nu måste jag svida om till jobbstassen. Tjing så länge.

Ledig dag

Härligt. har ju inte varit hemma på en ledig dag sen den sista juli. Jobbade alla vardagar förra veckan, sen åkte vi till Tidno där vi umgicks med C och M som var där från stockholm och såklart tidnofolket. Där plockade vi blåbär och åkte lite båt. Och åt och åt och åt. ;) Kom hem på söndag och sen jobb mån-ons.

Senare idag blir det loppis och fikadejt med D, roligt att lära känna nya människor! Undra om mommo vill vara en stund med pigan? Så man får lite lugn och ro.
Ikväll blir det afropass också. Skönt att komma igång med träningen. Jag har grym träningsvärk sen lite hemmaträning i tisdags. Tog friskvård och skulle på gymmet, men det var ju sommarstängt, så jag snörade på mig skorna och tränade här hemma, går ju kanon så länge ingen är hemma, då ids jag inte och känner mig lite fånig.

Det jag skulle berätta med detta inlägg var ju egentligen att jag beställt 140 kilo kärlek!HEMNES byrå och vitrinskåp och ett LACK-bord från IKEA.

Har ju bordet sen tidigare men i ek och det är jätteslitet och jag är spyless på ek. Sen är det bara hitta nån ny tv-bänk av nåt slag och en ny soffa. Eller först och främst hitta lite pengar till det.

Nu har jag en rastlös piga här som trycker på alla knappar så jag får avsluta. Återkommer med lite bilder från helgen  och sånt senare.


Molnen och lilla varulven

Himlen är full av moln. Blir inget bad idag alltså. Skymtar lite blå himmel, men hoppet är förlorat ändå. Nåja grejar lite här hemma nu istället.
Nästan packat klart inför Tidnoresan i morgon direkt efter jobbet. Och nu tillagas färskpotatis och köttbullar.

Neeej, nu lyckades Emilia öppna min pärl-låda. Tycker hon lär sig så mycket hela tiden. På senaste har hon lärt sig öppna dörrar med handtaget vänt uppåt, så det är ingenstans hon inte tar sig in alltså. Pjuh!

För att inte tala om Trotset. Man förstår verkligen inte innebörden av det förrän man själv är där. Självklart älskar man ju sitt barn till stjärnorna och tillbaka men det är påfrestande när den där söta, underbara varelsen förvandlas till varulv. Men det är bara härda ut och så går det väl över nån gång.

Nu väntar mat och lite fix innan mommo-dagis.Ulven i fårakläder

3:e dagen

Så var 3 av 5 dagar arbetade. I morgon blir en lugn dag, förhoppningsvis. Börjar jobba lite senare än vanligt och tänkte att jag skulle åka på utebadet med pigis, min mamma och min kusin A + dotter N. MEN så kommer vädergudarna och börjar bråka. Nu utlovas 15 grader och moln ev lite sol på vädersidorna. Bäst för vädergudarna att dom ändrar på sig!
Idag när jag for på jobbet var jag så sur att jag behöver jobba, och inte fick vara ute o leka o bada, så i morgon vill jag verkligen ha fiiint! Annars blir jag butterbulla.

Nej, nu blev jag så trött så orden tog slut. Dags att nanna.

Slänger in en bild från i helgen, det var nån slags fontänarrrangeman på stan, detta var en av dom. Hmm. Lite makabert? E sa: -Mamma, va gjort dockoj? (vad har dom gjort med dockorna) Hon ville ta med dom hem så dom
slapp bli blöta tror jag.Åsså en på sötaste flickorna i världen då:
Vinteroverall-check!Denna från Ellos blev det. Gissa vem som valde färg?

RSS 2.0