Nedvarvning

Sitter och varvar ner efter jobbet, har jobbat till halv 10 idag, hoppade direkt i duschen eftersom det varit mindre trevliga händelser på där idag.
Och min jobbtunika blev nersölad av dressing på väg till jobbet, för någon hade inte satt in den i en påse som jag sa. Fick ha mina egna kläder :(
Behöver fler jobbarkläder. Give me!

I morgon har jag förmiddag, ganska skönt. Börjar dessutom 8 och slutar redan halv 4, ska försöka ta friskvård också, vet dock ännu inte var jag ska.

Pigan sover hos mommo, så jag får sova ända till 07 i alla fall. Fick ju dock sova till 8 idag, men hon har haft några 'Gomorron kl 06'-dagar innan det.  Hoppas ändå hon sover länge så mamsi får sova.

Nä. Nu kallar sängen, känner mig inte riktigt skärpt här.
Natti natti.


Ryggont

Fi fan, idag är 3:e dagen med ryggont. Och idag är det jobb som gäller. Hade det inte varit för att jag hamnat på ett väldigt lugnt/bra ställe som p-ass så hade jag nog varit tvungen att sjukskriva mig.
Dessutom har jag hosta, så det är inte så trevligt att ha ont i ryggen samtidigt.

Lilla fröken somnade nog inte förrän närmare halv 10 igår, för vi hade varit hos mamma och grattat henne när hon fyllt år. Såklart trodde ju jag att jag skulle få sova längre än till 6. Tji fick jag...
Har dock halvsovit på soffan en stund när Emilia rumstrerat här, så nu är jag nästan människa.

Julprylarna är nedplockade, men kartongerna står kvar i v-rummet och granen står här naken och utblottad. Visserligen kan jag ju kanske tvinga ner karln dit, men jag 'kan själv!' fast det kan jag ju inte med ryggontet. :(

Nej, nu mera kaffe.

Bilder från julen
Här var några bilder från julen, tyvärr blev dom inte så bra. Tror någon fingrat på linsen, den var lite dimmig och det upptäckte jag efteråt :(

Nyåret

Detta var det röjigaste nyåret ever! Jag gick och la mig kl 10. Har inte sett en raket.

Kom hem från jobbet vid 16-tiden, vi käkade fläskfilé och pottigratäng, jag satte vinet på kylning. Blev trött och sov en stund, när jag vaknade hade jag världens huvudvärk, alvedon hjälpte inte alls. Blev inget vin heller.
Vid 10 höll jag på somna på soffan, då gick jag och la mig. Det blir ju nytt år ändå.

I morse när jag vaknade var jag en ny människa. Redo att möta det nya året 2011. (Och nu ska man komma ihåg att skriva -11 istället, brukar ha problem med det)

RSS 2.0