Fu

Haft huvudvärk sen igår eftermiddag. Stel i axlar och ont i ögat. Allt känns piss rent ut sagt. Jag som anmält mig till afrikansk dans som skulle börja idag. Och så insåg jag att jag jobbar eftermiddag dom 2 nästkommande torsdagarna. Blä! Då är 3 ggr av 8 borta då. Då känns det inte alls billigt med 350 kr på 5 ggr.
Jag som sällan och aldrig har em på torsdagar.

Jag känner att jag kanske ska ta tag i promenerandet. Det här håller inte. Kroppen håller inte. Jag tar mig inte iväg och träna.


Laddar om

Ja, nu när kalasbestyren är över laddar vi om inför julbestyren. Haha. Det ska börjas i tid.
Denna jul-klänning (tunika vill lindex kalla den) har vi varit och lagt undan idag. Den är mycket finare i verkligheten. Storlekarna tar ju slut direkt så det är lika slå till när man hittar. :) Och så visste jag att jag hade någon slags rabattkupong hemma. Så 20 % på ett helt köp var det, så i morgon på rasten ska jag o kika.
Fick ju presentkort i present på kappahl också, så kikar väl in där en sväng också.

Hinner möjligtvis ta en fika på Oscars. Annars fuskar jag väl med en shake eller nåt. Har ju 2 timmars rast, men den brukar ju gå fort, iaf när den tillbringas på stan. Helst för en sån som jag med beslutsångest deluxe.30 årskalas

Eller ja, 27+ 3 då. :)

Vi har kalasat hela dagen igår, jag och pigan och alla gäster förstås. En bra dag som började lite stressigt eftersom jag misslyckats med tårtan dagen före. Men vi fick ihop en egen tårta på morgonen och en köpes.

Och massor med fina presenter har vi fått båda två. Tackar så mycket!

Såklart hittade jag inte digitalkameran, så det blev några enstaka bilder med mobilen.

 Tårtan

Spel med kusin W

 Busflickor

 Doktor Emilia, överlycklig över alla doktorsgrejer


Vi båda var dödströtta igårkväll så jag gick och la mig med E efter 21 nångång. sen vaknade jag vi 04 och tre av mina fingrar på höger hand var superstela och gick knappt att böja först, dom mjuknade ganska fort igen, men en lite domnande känsla kvar. Hade svårt att somna om men jag gjorde det tll slut vid 05.30 igen. För att vakna 7.30med stela fingrar igen. Otäckt! Och jag har inte legat på dom. Sovit på rygg.

Ja och ryggen var såklart stel som vanligt, mer än vanligt, men det kan bero på att jag legat till sängs i nästan 10 timmar...

Nåja. Ålderdomen välkommen!
 Egna schemat.

Ja, jag missade ju liksom att det skulle vara färdigt i morgon. Men iofs fick vi mail om det i fredags, så nog var det kort om tid ändå. Nåväl. Eftersom jag var personlig assistent idag och hade 2 timmars rast, så tänkte jag att JAAA då hinner jag knappa in schemat på bemanningsenheten!
Jo pyttsan. Då fungerar inte dataprogrammet för schemaläggning. GAAAAH säger jag då och sliter mig i håret. Nåja, får försöka hinna med på rasten i morgon. För i morgon ska det ju vara klart! Hoppas det funkar då.
Fast jag har ju suttit o skrivit för hand och räknat timmar. Så det borde ju gå snabbt att få in det i burken.

Min chef kollade min ansökan och tyckte den var snygg och bra. Hoppas det ger större chans till tjänst! Jag skickade till och med med ett foto. ;)


Minus

Jag har varit mera nyttig i en vecka. Det enda i sötsaksväg som slunkit ner är en morotskaka och en liten chokladbit med fyllning. Och så har jag minskat på kolhydraterna.
Det verkar ha gett resultat. -0,7 kg. Det tycker jag är helt ok med tanke på att ansträngningarna varit halvhjärtade. :) Har inte motionerat/tränat en minut heller. Beror mycket på ryggen som inte alls är med på noterna nu.

Detta ska jag fira med mjukt bröd till frukost!


Kikar in

Dricker morronkaffe och ska strax börja röja lite mer i pigans rum. Det är ju kalas till helgen och jag antar att leksaksbeståndet kommer fyllas på då. Sen är det tvätt som ska vikas, och diskmaskinen kanske behöver en tömning. Jag hade ju faktiskt inte tänkt ägna mig åt sånt i helg, de få lediga timmar jag har, men ryggen säger att jag inte ska sitta framför dator/symaskin alls. Punkt!

Och det är ju faktiskt bra att ta tag i saker o ting i hemmet i lugnan ro. Så nu gör jag det.Jag har sytt min första mössa. Den blev väl ok för att vara sydd i slinkigt tyg på min skitmaskin. Modellen ville dock inte riktigt vara med på bild.Slänger in en bild på vårat 'nya' vardagsrum. Ännu lite småfix kvar.


Det klarnar

Velpottan har bestämt sig! Jag ska absolut söka vidare tjänst i resurspoolen. Jag ska bara finslipa lite på mitt CV så ska jag skicka in det hela. Det känns bra. Mestadels pga schema-biten. Det är faktiskt roligt att fara runt. Extra roligt ikväll då ska jag få jobba med min Tessan. ♥
Självfallet har det både för och nackdelar att vara resursare. Men nu blir det (förhoppningsvis) fortsatt jobb i där. Hejaheja!
Var in på chefens kontor idag och hon efterlyste min ansökning, så vi får hoppas att det är ett gott tecken. Men det var 26 ansökningar som kommit in redan.
Håll tummar o tår mina vänner!

Psst!
Jag njuter. Är heeelt ensam hela helgen. Jobbar visserligen eftermiddag men ändå. Resten av tiden ska jag sitta här och uggla. Hoho. (Försöka sy mjukisugglor/tavlor, och kanske en babuschka eller två)
Ugh.

Nu tar jag semester ( har konverterat till björn och går i ide) . Återkommer maj 2012.

Ja, det hade varit skönt. Är stressad från hårrötterna till tåspetsarna. Vet inte riktigt hur jag ska ta mig ur det heller.
Jag har ont i magen, på det där gamla konstiga viset, fast värre och tappar hår. Träningen har utbytts mot mindre sunda saker. Söta saker. Behöver inte ens vara sugen, utan måste bara smaka för att jävlas med mig själv.

Och det där jobbet jobbet jobbet. Jag orkar bara inte tänka på det. Skjuter det framför mig, och det gör inte saken bättre. Innan den 21:a oktober måste jag veta.
Jag önskar mig lite jävlaranamma och beslutsamhet i förskottspresent tack!

Nåja. Över till annat.
I morgon är det hantverksmässa, där jag ska vara med faster. Ska bli roligt ändå. Även fast jag känner att jag inte riktigt hunnit/orkat med pärleriet helhjärtat. Hoppas bara jag fått med alla väsentliga pryttlar i lådan jag packat.

Nej, nu ska jag följa med John Blund till drömmarnas land. Hoppas det händer något trevligt där.
Over and out.

Jag vill ha!Dessa vill jag ha från skopunkten. Jag hade ju inte tänkt köpa något till mig själv denna månad, men kanske borde slå till nu så det inte blir som förra vintern när jag stod skolös när det blev kallt. Men om de verkligen är varma eller mer höstvarma det kan man ju aldrig veta. Snygga iaf. Men när man ändå ska beställa därifrån känns det ju som att man 'borde' välja nåt annat par också, för då blir det ju rabatt. Har några jag funderar på, men det blir ju några hundra till.

Hade lovat mammas kompis att beställa ett par till henne, men när jag bestämt mig 2 dar senare var ju hennes stl slut :/
Nu är jag ju rädd att min stl tar slut i denna modell...

Känns lite bättre

Men det är väl för att jag blundar.


Nåväl idag är en ny dag. Med handledsont. Lilla Sanne har gjort dumt igår och snickrat ett sånt där ajabaja-smycke, ett sånt som jag inte riktigt klarar av. Ändå var det bara ett armband. Sk*t och pannkaka!

Nu hade jag velat sätta igång med lite fix här hemma, ser för hemskt ut. Nya soffan är på plats. It's enormous! Men är det inte den ena som sover där, så är det den andra. Den ena hade visst väldigt ryggont, kanske soffan inte var så bra att sova i, så han kom smygande till sängen? :P
Den andra kan ju sova hur länge som helst, tonåringar ni vet ;) Men här är friden slut om en timme eller så. Moahahaha.

Bild kommer om vi någon gång får ordning på torpet. Känns avlägset.

Men nu är det i alla fall OKTOBER! Hantverksmässa om 8 dar! Kalas om 22 dar :) Sista RP-dagen om 31 dar (eventuellt).

Längtar till allt förutom det sistnämnda. Det ger mig bara ångest!

Och nu ska jag inte sitta vid datorn för handledens skull. Blir mest att skriva med vänster, jobbigt. Måste vila den andra så jag kanske klarar av att göra klart lite juveler innan nästa helg.

So long!

RSS 2.0