Kallt

Tänkte att idag skulle man gå ut en stund iaf. Men så visar termometern -21 grader, och då är det säkert någon grad till på backen. Så nej, jag tror vi pular på här inne istället.
Få se om min vän T vågar sig ut, så kanske vi får sällskap. Men hon kanske också låser in sig från kylan. Hujja! Jag längtar till våren.
Sola och grilla korv och ja det mysigt. :) Kanske livet blir lite lättare då? Hoppas ju på att alla krämpor försvinner i takt med att solen börjar skina mer och mer och vintern släpper sitt grepp.


Någorlunda

En av de bättre dagarna än på länge! Visst har jag haft lite småkrämpor, men ändå överkomligt. Fått bort julgardinerna också. Haft besök några timmar, ätit pizza och sen städat Emilias rum, småfolket hade dragit fram precis allt!
Fast nu är jag lite trött. Känns i händerna som är lite darriga och domnade. Och så i halsen of course. :/

Inväntar 'Biggest looser' nu. Jag fascineras av sådana program, och nuförtiden sitter jag och avundas dom som kan träna. Jag vill också!
En dag i taget

Ja dipp efter dipp. Hade en sån där riktig jagharnånannansjukdomjagkommerdö-dipp i förrgår. Det KAN ju vara den däringa meducinen som sätter griller i huvet på mig också. Extra mycket.

Nåja, har bestämt mig för att verkligen försöka tänka positivt. Det är ju inte lätt. Men vad kan jag annat göra? Det är tur jag har min lilla solstråle, hon gör det lättare många gånger, man kan inte gräva ner sig. Så klart känns det apjobbigt viss dagar att ta hand om och vara behövd när man är nere på botten, men i det stora hela skänker hon mig lite gnista att orka. :)

Armarna värker idag så nu ska jag låta datorn vara. Blir inte bättre av att sitta här och knappra.

En rejäl dipp

Nej senaste dagarna har inte varit roliga. Mina halsmuskler och tungan har varit rejält onda. Har haft svårt att äta till och med. Det är väl något bättre nu, fast jag har mer ont i axlar och huvud nu. Å lite i bröstet och så toppar vi med darrigheten.

Tog mig iväg till fina kusin J's examensfika igårkväll fast jag var tveksam först. Men det gjorde mig gott att komma ut ändå. :)

Å nu fick jag en lugn stund när E gick in till syrrans rum, verkar ha jätteroligt med 3 st 14-åringar å busa med. Sötnosen.
Allihop verkar ha skrattattack deluxe ;)Min prinsessa.


Girls night out

Igår var det en trevlig kväll med middag med några fina damer. God mat, och lite vin. Nu får det inte dröja lika länge till nästa gång tycker jag.

Fast natten var ju inte lika kul när jag vaknade upp och hade hjärtklappnigen från helvetet. Trodde hjärtat skulle hoppa ut  genom bröstet. :(
Nåja det gick ju över efter ett tag och jag somnade om. Idag är jag bara jättestel och hade önskat mig lite massage, men det får jag inte.

Nu vila lite innan besök av kusin/moster J. :) Längesen sen sist. Justja kanske man skulle äta lite lunch också, annars kommer ragatan fram.


F...

Fan. Darrigheten, welcome back. Men försvinn gärna ur mitt liv! För alltid! Jag skojar inte.

Just nu känns det att det går åt feeeel håll. Reverse plz!

Jobbig natt

Somnat sent. Vaknat och varit orolig och inbillat (?) mig saker i natt. E har vaknat vid 6 och babblat, men tror hon somnade om, det gjorde jag. Fast känner mig rätt mosig ändå.
Har även annat som upptar tankeverksamheten, på det negativa planet. Nåja, det är bara ta ett djupt andetag, eller 10.

Men strax ska jag duscha, kanske känns lite bättre då.

Har i alla fall druckit kaffe ur min nya mugg. Den gjorde mig lite glad åtminstone.


muminmuggar.se

14 januari

I morgon är sista dagen på sjukskrivningen. Jag önskar jag hade återhämtat mig och kunde återvända till jobbet. Men nej. Det finns inte i siktet än...
Läkaren skulle ringt mig i torsdags, men blev uppringd av någon annan som meddelade att läkaren ville träffa mig istället och gav mig en tid nu på tisdag. Måste skriva ner en massa jag vill ta upp. Jag är inte helt 100 på att min diagnos är rätt. Mycket tyder väl på det, men tvivlen finns!

Jag är urbota less på detta jäkulskap nu! Inatt kunde jag inte sova, hade ryckningar i ögat och hjärtklappning utan dess like. Eller jo, värre har det ju varit.
Idag är jag återigen stel i hals/käkar och har värk i benen. :/
Ja, jag kan fortsätta, men ska inte rabbla hela natten.

Ska kolla tjejfilm istället.
Pussar och kramar

Idag har jag än en gång försökt få min dotter att förstå att man inte behöver pussa ALLA, och helst inte på munnen. Hon är väldigt pussig och kramig min lilla dam.
bara mamma och pappa pussar man på munnen!

Nu kanske hon har fattat galoppen, för hon sa själv på kvällen : 'Bara pussa mamma och pappa'.Bild från fisketur i tidno i somras. Längtar till sommaren. Hoppas jag är människa då.


Något bättre

Som rubriken säger. Något bättre för dagen, trots utbrott på den lilla trotslisan, och psykbryt på bilar och bilsäten som är felställda och knappt går att rubba pga vinterhelvetet.
Ont i ryggen/sidan/magen. Vet inte om det onda i ryggen hänger ihop med magen eller ryggen. I morgon ska min doktor ringa mig iaf.

Har suttit och kollat gamla bilder, när pigan var liten. Härliga tider. Längtar tillbaka. Ska nog bygga mig en tidsmaskin.
Eller så klipper jag håret kort. I protest.
Nej, men funderar återigen på det. Känner mig som en luspudel. Men fråga mig i morgon så har jag kanske ändrat mig. ;)
Men man får se det som ett framsteg att jag ens orkar bry hur jag ser ut över huvud taget!Bästa bilden på mig från julen. På de andra kan man missta mig för julegrisen :P


Åh fy!

Har varit barnledig snart ett dygn, trodde jag skulle känna mig utvilad nu. Men icke. Känns som 'The hangover from hell' alternativt såhär det känns att bli överkörd av en ångvält.

Hade en ganska bra eftermiddag/kväll igår. Tog mig ut på en liten promenad efter middagen och fick sen besök av min T och vi kollde film som var sådär och åt karra. Fast sen när jag skulle sova kom en del krämpor smygande och anföll. :/
Jag är så less. Jag vill ha mitt liv tillbaka tack!


En sån där dag

Det var ju ett tag sen jag var här ock skrev något. Men det beror på alla ziljoner krämpor jag haft senaste månaderna, sjukskriven för utmattning. Men ibland tvivlar jag på att det verkligen är det. Fast visst är det befogat med utmattning, har varit superstressad senaste tiden och haft en del hjärnspöken. Men ändå.

Det är helt ofattbart att man kan ha så mycket strul/ont/känningar i kroppen när det är i knoppen felet sitter. Att jag inte orkar med nästan någonting utan att bli överansträngd i kroppens delar, eller yr av en mikrodos av stress, eller kanske jag ska kalla det inrtyck? Om jag till exmpel är på en affär. Mer än så orkar jag inte. 'Springa på stan' finns inte mer. Just nu.

Ta hand om min fina dotter är många dagar en kamp. Bara försöka ta sig igenom dom. Så klart blev hon sjuk någon vecka före jul, tungandad så vi fick sova på sjukhuset 2 nätter, sen vågade jag inte släppa henne till dagis julveckan i rädsla för att det skulle bli samma sak igen. Och så har det ju varit jourdagis nu då, som jag vägrar släppa henne till, av dåliga erfarenheter. Så hon har varit hemma. Så inte har man ju direkt fått någon tid att ta hand om sig själv. Eller försöka. Men nästa vecka blir det dagis igen.

Det har dock känts något bättre ändå, för att för några dagar sedan börja rasa mer och mer. Mera känningar/ont här och där och ångest och tankar.
Bättre blir det inte av att fk är en i hälarna. Jag har ju inte fått komma till sjukgymnast eller terapeut än. Måste ringa och skynda på på måndag. För att sedan rapportera läget till fk sen.

Hujedamej.

RSS 2.0