God morgon!

Sitter här och försöker vakna till. Det är jobbdag idag och jag är bil-lös. Det innebär promenad. Vilket är skönt och bra och jag behöver det. Men det lär bli mycket sånt idag. Har en upphackad dag då jag jobbar till 11, sen VC kl 13, och slutligen APT kl 14.30. Och som sagt bil-lös.
Men det får gå. Men jag stressar ju lätt upp mig. Dessutom är det ju snorhalt ute så jag får trippa försiktigt. Tog en flygtur igår så det värker lite i min bakre del. Tur den är vadderad :P

Var en snabbis på stan igår med min mor. Inhandlade då en röd vårjacka från Intersport. Såklart vill jag sätta på mig den nu direkt. Men det kanske blir för kallt nu på morgonen? Fast jag kommer antagligen svettas som en tok sen på dagen i min dunjacka. Det är en svår årstid.
Än svårare börjar det bli att klä den lilla <3 Men igår har jag tvättat galonkläder och köpt nya galonhandskar då jag inte hittade hennes. Det är dyrt att vara slarvig/virrig!

Justja, åter till shoppingen med mor. Köpte även en topp till mig från Lindex. Betalade med mitt presentkort :) Och var jag hittade toppen? På barnavdelningen :P
Känner mig lite skurkaktig som handlar där, men vad tusan. Det är ju oftast där allt fint är!
Betyder det att jag är barnslig? ;)

Nåja. Nu ta en titt i spegelen på väggen där innan promenix. Tjing!

7 dagar

7 dagar har jag försmäktat utan choklad, och det har gått utmärkt! Trevligt när vågen håller med :)

Sanne vägde in -0,8 kg lättare i morse än förra söndagen. Det tackar vi för!

Tröstshopping

Så sitter jag och klickar igen. Hittade lite på HM. Igen.

Bäst är nog att klicka ner sidan. Igen.

Jag har haft en kanondag idag. Först promenerat i finvädret till och från jobbet, härligt. Har inte promenerat så långt på evigheter. Blev ju minst 50 minuter totalt. Ryggen blev ond o trött, men det ska jag råda bot på med mera motion. Kanske man skulle våga simma några längder i veckan?

Efter jobbet åkte vi till mamma och var ute i finvädret. tessan kom dit och vi for på lite socialt umgänge på coop :P ja åsså lite handling och paketuthämtning förstås.

Tillbaka till mor för middag. sen hem innan läggdags för den lilla. Men innan läggdags shakade (hur stavas det?) jag och gumman loss till waka waka med shakira m.m
Vi hade även gjort oss fina i teskedsgummanfrisyrer ;)

Ja sen grusades ju lyckan av andra omständigheter...

Nåja, bara borsta av det jobbiga för i morgon är en ny dag med nya möjligheter. Ska på kalas och ev loppis, i omvänd ordning.

kanske en prom?

Hemklickat

(ja, så brukar ju dom stora bloggerskorna säga :P)
Bägge från skohusetsverige.se

Marknad och grubbel

Ja, i helgen var det ju marknad. Som jag spenderade lite tid på med 2 goa vänner. Hade jättetrevligt. :) Köpte t-shirtar åt Emilia, buffar/pannband till mig (som jag glömt bort) och lite kolaremmar.
Sedan var vi ut på Manuella och åt lite mat, då fick vi även sällskap av pojkvännen till ena vännen.
Roligt att bara vara Sanne några timmar.

Resten av helgen orkar jag inte ens nämna så mycket om, sjukt jobbig i alla fall.

-------------------------------------------------------------------------------------------------


Från och med idag 19 mars 2012 har jag och en vän svurit på att inte äta några sötsaker ( så som godis, fika, läsk och sånt. Frukt och bär godkänns) på ett halvår. Till 19 september 2012. Halleluja!

Vi har haft invägning. Men mätningen glömde jag så får ta det i morgon innan frukost.

Jag började ju med detta för några veckor sen, men på grund av olika anledningar började jag må sämre och det sket sig. Nu mår jag ju ganska kasst nu med, men det känns ändå jävligt skönt att ha tagit beslutet och att jag har någon att göra detta tillsammans med. En stöttepelare!

Tanken är ju att komma igång med promenader också. Men det är inget jag känner nåt krav på ännu. För mycket annat som cirkulerar.


Bättre och sämre

Pigan är piggare idag. Skönt! Senaste febern inatt kl 04 då intogs alvedon. Hon har ätit en halv macka nu på morgonen också. Det tackar vi för!

Men jag har en jävla värk i händer och armar. Varit som stel o konstig i natt. Stor möda att sitta här och skriva nu också.  Samt stress, oro, bröstont och hjärtklappning i natt igen.

Nåja nu över till något roligare. Tog en promenix igår kväll och hämtade ett paket från HM. Här är skörden. Fast allt har inte kommit ännu. Inväntar ett likadant blått linne till pigan, dom skickade fel, pojkkalsonger så vi fick tjorva och byta :/ Och en supersöt liten keps till sommaren. :)

Och dagens Emilia
Tillbaks på ruta 1

Ja så känns det idag. Pigan febrar igen, snittar på 40 grader och hostar. Mamman är orolig för återkomst av lunginflammationen förstås. Men adviva-sköterskan tyckte vi kunde avvakta då andningen är ok.
Så det är det vi gör.

Pigan dricker bra och har fått i sig en ostkrok. Men ligger i säng och vill vara ifred.

I natt fick mamman en ångestattack över sjukdomarna som avlöser varann, ont i bröstet, hjärtklappning och olustkänsla i kroppen. Det känner jag ju igen sen tidigare. Nu känns det bättre iaf, men vill ju slippa sånt. Men stressen gör ju att jag lätt tippar över kanten.Denna bild är från senaste sjukan, och E så gärna ville prova sin nya stjärtlapp men inte var i skick att vara ute. Hon tillverkade en egen 'snöhög', klädde sig och åkte :) Nöjd och glad!
Fast stjärtlappen har mamman spräckt i backen i helgen :P

Kaos

Det har varit ett kaos inom mig den senaste veckan. Nu har det lugnat sig lite. Jag har krypit in i min kokong och satt skygglapparna på.
Ajabaja. Jag vet. Men jag orkar inte.

Varit väldigt mycket mer påverkad i kroppen också. Nu ikväll spökar halsmusklerna åter igen.


Nog om det iaf.

Igår kom June och Elin med tåget från Malmö. Så Emilia och Elin har lekt och haft kul både igår och idag. Men nu har dom åkt till Ullatti.


att prata

musslan har öppnat sig på glänt för en av de nära fina. Känns skönt. :)

Downhills

Just nu känns det att det går åt det hållet. Igen.
Stressat lite för mycket i veckan, men största trubblet beror på någon annan.

Så nu har jag darrighet i händer, huvudvärk, stelhet och lite annat. Å grubblerier förstås.

Yippie! :/

Nåja, nyss utkommen ur duschen och ska morgonfika med min lilla solstråle innan jobbet kallar.

Kram till alla. Ta hand om varandra :)

Vilken färg?

 

Lunginflammation

Nu är vi hemma och på bättringsvägen.

För 1 vecka sen blev Emilia sjuk. Hostig och fick feber. Förra helgen kom och gick febern, men sen från måndag var den konstant och natten till ons blev andningen väldigt snabb. Räknade 33 andetag på 30 sek. Dags att ringa doktorn då.
Sagt och gjort. Vi fick komma till det för oss bekanta stället barnkliniken. Dålig syresättning, inhalationer och lite syrgas följde. Läkaren kunde inte höra något på lungorna, men vi skickades på röntgen. Som visade på lunginflammation på båda sidorna.

Igår fick vi fara hem på permis över dagen eftersom Emilia haft sån jobbig hosta på natten innan. Inatt hade hon visserligen nästan mera hosta, men inte riktigt så där djup och jobbig, så vi fick bli utskrivna idag.
Och det är ju nära ifall det blir outhärdligt.

Riktigt skönt att vara hemma. Fast lite grinig blir man ju när huset är som ett bombnedslag och ingen bryr sig. Nog för att det var så när vi for, men ändå. Jag tycker man kan få lite hjälp när man legat därborta i flera dar!
Morr.

Jaja, då har jag ju något att ägna helgen åt.


Dag 1- Helt slut. Fick en go kompis från röntgen, han heter Dumbo.
Dag 2- Ork för lek små stunder, och mamman fick komma sig ut på en promenad
Dag 4- dags att åka hem med piggelinusRSS 2.0