Helgen som gått

Börjar väl med badandet med E. Hur gick det nudå? Ja lilla fröken vägrade kliva i, stod och huttrade utanför, tyckte nog att poolen var för stor och läskig. Livrädd även i famnen. Hällde lite vatten från hinkar på mig och Jessica. Sen tog vi ett bastubad. Sedan gick vi tillbaka till poolen, då var där småbebisar och då fick Emilia mod till slut. Tror hon tänkte lite kan dom så kan jag!
Behöver jag berätta att hon sen inte ville upp ur poolen?

-----------------------------------------------------------------------

Helgen då?

Fy faan vad kul vi hade! Kom 5:a i tävlingen. På prisutdelningen (utlottningen) vann jag en skotork. Perfekt!
Men det roliga var ju dagisnivån som infann sig och dansandet. Och allt lössläppt folk. Missförstå mig rätt nu.

Tog en sväng på krogen också, men det var väl inte nån höjdare som vanligt.

Dagen efter mådde jag prima ballerina, förutom varenda muskel i hela kroppen som var ond. Såklart. Som jag dansade, och min kropp är ju direkt inte van vid sånt. Kände redan under kvällens gång lite spännigheter.
Men det var det värt. Absolut!


Helgen

Kommande helg är det planerat för bowlingmästerskap för oss kommunanställda. Ska bli roligt. Vi blir skurtanterna i 'Team Vileda' igen.
Bara vi håller oss borta från magsjukorna som florerar i omgivningen kring jobbet. Spritar för tillfället sönder händerna och knaprar vitpeppar för glatta livet!

Jag har tagit tag lite i kroppens förfall. Nu talar jag inte om det yttre, utan dess funktion. Jag har ju inte dessmer muskler i rygg, axlar och nacke, eller ja nånstans för den delen. Nåja till saken. Jag har börjat på vattengympa 1 gång i veckan, det är ju en början iaf!
Funderar starkt på att fara på badhuset med Emilia i morgon. Det är ju hemskt. Känner mig som en usel mamma som inte tagit med henne på badet någon gång någonsin. Bara utebadet på sommaren. :/
Ska se om jag kan få med någon annan vuxen människa dit. Våran fina Jessi följer :)

Längtar tills i morgon!RSS 2.0