Dag 2 sockeravvänjning

Jag vet inte hur många gånger jag idag gått till skafferiet, och varit nära att ta en av kakorna jag bakat i helgen, eller letat efter nåt, innan jag kommit på mig att jajustja jag har ju börjat mitt nya liv ;)

Hade invägning och inmätning idag. Bara för att ha lite koll sådär. Kommer ju inte ske några under, men sötsakerna ska ju minimeras så man kan ju hoppas på att något händer iaf. :)

Inatt har pigan inte kunnat sova så bra sen kl 4, då hon hostat och varit täppt i näsan, och jag kände ju inte mig 100 då heller, vi vakade o snurrade i någon timma, sen sov vi till 8. Då kände jag mig rätt pigg och tog mig iväg till jobbet, där blev jag så seg i kroppen, och det beror nog på förkylningen. Med tunga ben styrde jag mot Coop, och handlade lite supplies som hostmeducin, juice och lättätna saker. Men pigan har bara fått i sig lite hallonsorbet till frukost och någon tugga päron (som sen kom upp när hon spydde slem).
Nåväl, jag handlade och for hem sen, R fick bära upp varorna och trapporna har aldrig varit så tunga att ta sig upp för, så inte är jag helt ok.

Pigan är helt slut ligger bara och sover på soffan, nyss var hon upp och fick lite alvedon så jag hoppas kunna tuta i henne nåt ätbart om en stund. Dricker gör hon ändå rätt bra.

I morgon ska jag på handröntgen, jag har ju  haft problem med dom i många år. Hoppas bara jag tar mig dit, få se om jag tar mig till jobbet eller inte. Känns som inte. Men detta kanske går över i ett nafs, jag brukar ju vara stålkvinna :P Men med tanke på hur länge mannen i huset varit sjuk så vettetusan. Men alla vet ju hur karlar blir när dom blir lite förkylda...

Bjuder på en bild från igår, eller var det förrgår? Men ungefär såhär har det sett ut sen i fredags.


Kommentarer
Postat av: veronicaa

ooh stackare vad slut hon ser ut på bilden... Nu vill vi ha friska tag o inga mer sjukdomar denna termin tack!

2012-03-10 @ 00:44:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0