Söndag

Jaha, då var helgen på slutspurten. Den blev ju inte riktigt som tänkt. Pigan har febrat och hostat, och idag börjat snora också. Jag hostar och snorar lite jag med. Världens härligaste väder ute och här sitter vi :(
Fast jag funderar på att ta en avstickare ut och ta en lugn kortare promenad för att lapa lite D-vitamin från solens strålar. Kan inte skada. :)

Hur 'jobbandet' gått? Jo nog har det väl fungerat, men har sovit lika länge efter jobbet som jag varit där. Tröttare än tröttast!
Det är blandade känslor angående jobbandet. På torsdag är det väl tänkt att jag ska börja 'jobba' på riktigt. 25 %. Lite av mig tycker det är bra och kanske till och med nyttigt, man tänker på annat. Resten skriker NEEEJ, ansvar hjälp! Låt mig va, jag vill krypa in i min kokong igen!

I övrigt har jag tänkt börja jobba lite på mitt sockermissbruk. Ja jag har tagit till det som tröst i svåra tider. Och det gör nog att jag mår dåligt i sig också. Sen att det börjar välla över lite här o var är ju inte kul. Samtidigt kan ju mina lyckopiller göra att man går upp i vikt :/ Men det är ju å andra sidan inget man kan göra åt. Så jag tänker göra det jag kan för att må bättre.

I morse tröstshoppande jag lite på HM istället. Mest accesoarer och nåt plagg, 2 till pigan. Jag blir glad av att shoppa, men det är väl inte heller bra i längden. Men bättre än tröstätandet just nu. Det var väl lite för att 'fira' att jag bestämt mig för att ta tag lite i socker-boven.

Igår var jag på stan själv en sväng. Dessa brills fick följa med hem, från barnavd så klart. Inga andra hålls kvar på ansiktet.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0