Lunginflammation

Nu är vi hemma och på bättringsvägen.

För 1 vecka sen blev Emilia sjuk. Hostig och fick feber. Förra helgen kom och gick febern, men sen från måndag var den konstant och natten till ons blev andningen väldigt snabb. Räknade 33 andetag på 30 sek. Dags att ringa doktorn då.
Sagt och gjort. Vi fick komma till det för oss bekanta stället barnkliniken. Dålig syresättning, inhalationer och lite syrgas följde. Läkaren kunde inte höra något på lungorna, men vi skickades på röntgen. Som visade på lunginflammation på båda sidorna.

Igår fick vi fara hem på permis över dagen eftersom Emilia haft sån jobbig hosta på natten innan. Inatt hade hon visserligen nästan mera hosta, men inte riktigt så där djup och jobbig, så vi fick bli utskrivna idag.
Och det är ju nära ifall det blir outhärdligt.

Riktigt skönt att vara hemma. Fast lite grinig blir man ju när huset är som ett bombnedslag och ingen bryr sig. Nog för att det var så när vi for, men ändå. Jag tycker man kan få lite hjälp när man legat därborta i flera dar!
Morr.

Jaja, då har jag ju något att ägna helgen åt.


Dag 1- Helt slut. Fick en go kompis från röntgen, han heter Dumbo.
Dag 2- Ork för lek små stunder, och mamman fick komma sig ut på en promenad
Dag 4- dags att åka hem med piggelinusKommentarer
Postat av: Veronica

Spark i arslet åt nån! Klart du borde fått komma hem till nystädat, och gärna med middag påuttrandes på spisen. Särskilt som någon varit hemma medan du tagit den tunga biten med sjukdom, ne, nu blir ja förbannad här i natten! grrr!

2012-03-10 @ 00:42:13
Postat av: Sanne

Spark i skrevet kanske?

2012-03-12 @ 21:00:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0