Annat arbete

Nej, det blev ingenting med hemtjänsten, dagen efter jag fått veta om hemtj fick jag ett annat samtal om att jag får jobb på resurspoolen istället, och det är ända till 31 dec. Så på måndag ska jag dit och få information m.m :)

Fy vad kallt det har blivit, jag har iaf varit jättefrusen de senaste dagarna, det känns verkligen att hösten är på intågande. Har sovit med en varm och go vän inatt. -Vetekudden!

Nope ska vila mina arma armar nu innan jag ska iväg på jobb igen.

Tjing!


Mer arbete

Jag har fått förlängt jobb! Eller ja, på annat ställe. Inom hemtjänsten gve. Pga mycket övertaliga assistenter inom LSS har dom inte tagit ut någon vik till mob teamet, men får bemanningsenheten en beställning på vik till teamet så får jag den istället :)
Så jag har arbete till 30:e september som minst! Skönt!

I övrigt har jag haft en rätt stressig dag. Jobbat fm, men fick iaf middag hos mor och sen bar det av hemåt, lämna Emilia och sedan på styrelsemöte med bostadsföreningen. Nyss hemkommen.

Nu ska jag vila mina händer. Ringer nog arbetsterapeuten själv i morgon, hon måste glömt mig...

Arbetat

Idag har jag varit i en närliggande by och jobbat hela dagen lång, jaja från 7-16. Gick bra, var nästan inte trött i handlederna när jag kom hem. Men efter mat, disk och handling var det kört. Sitter nu och skriver med vänster, typ pekfingervalsen. Blaj.
Arbetsterapeuten ringde aldrig...

Borde nog förbereda lite tills i morgon. Jobb och dagis. För det blir nog en rätt tidig kväll.
Emilia har just somnat, hon har inte alls ro att sova på kvällarna nu. Jag la henne vid 20-20.30, men hon har bökat på i sovrummet länge och väl, men nu är det tyst.

zzzzzzzzz

Ondska i händerna

Ska börja med ett stort GRATTIS till 2 små tjejer som kom till världen i helgen och deras mammor och pappor förstås!

(google-baby)

Så vidare till gnället.

J*klar vad mina händer/handleder/armar värker och knakar. Arbetsterapeuten ska ringa mig i morgon för tidsbokning till henne. Hoppas att det 'bara' är nåt hon kan hjälpa med. Antagligen. Men såklart så nojjar jag mig att det skulle vara värre...

Jag har varit ledig i helgen, långprom i går med vagnen-ajaj i händerna, jag och pigan åkte buss hem. Spännande tyckte hon.
Idag var det bus för emilisen hos tremänningarna, åh dom har så fiiin lgh. Jag är så avundsjuk.
Så less på vårat råtthål.


Bjuder på en sommarbild från sköna Tidno, där vi var och slappnade av i 1,5 dygn. Skönaste tiden på hela sommaren, synd att det var så kort. Då träffade vi även min faster och mina kusiner från sthlm, jättekul! Synd bara att dom ska bo så långt bort...


Bara tjock?

Är det dags att börja träna när folk börjar fråga om vi får tillökning snart?

RSS 2.0