En sockerbagare...

Har precis bakat 50 kanelbullar och en plåt med morotsbröd. Mumma*2. men visst blir man lite trött av att baka. Och köket är fortfarande som ett bombnedslag. Någon frivillig städpatrull där ute?
Jag ska bara vila lite här framför datorn innan jag tar tag i det hela, sen ska jag packetera allt förstås.

Sen när Emilia behövt mig och min mjölkbar färdigt så drar jag på kalas. Kusin A fyller 24 år. Trevligt att träffas, vi bor ju så långt ifrån varann (typ 10 min gångavstånd) haha. Men hon jobbar ju alltid till 18:00. Och vi är ju mest i farten på fm/dagen.

Var ju till tandläkaren idag. Skitskoj. Nåja det var ju mindre hemskt än det brukar, lagade bara en tand som det lossnat en flisa från, gick jättesnabbt, behövde inte ens bedövning och det hela gick på 619:- vilket rån! Och värre blir det nästa gång. Då ska jag laga 2 tänder samtidigt, kommer inte kunna äta på hela dagen, när dom ska bedöva både uppe och nere på samma sida. Får äta ordentligt innan då. Men det dröjer ända till 12 maj tills det är dags för det.

Och efter detta, eller ja redan nu ska jag sköta mina tänder bättre! Men det håller väl i sig ett tag sen glömmer jag...

Intensiv helg

Nu är det över. Ganska skönt. Fick sålt lite grann i alla fall, så nu har jag råd att laga EN tand hos tandläkaren! Alltid nåt. Har ju 4 att laga totalt. Nu är det bara ladda om inför loppis nästa helg :-) Men då är det ju bara  3 timmar ¨på en dag så det kommer kännas som ingenting jämfört med nu i helg, 3 dagar á 6 timmar.

Mysigt nostalgi-cafét var också, som var bredvid där vi var. Idag kom R och pigan dit och vi tog en fika medan mamma satt vid mitt försäljningsbord. Fast utbudet på fika och sånt var väl inte så stort. Saknade tex mackor. Fanns ju bara nån enstaka bullsort.

Nej jag ska strax göra lite scones så vi har att smaska på till Beck-filmen. :-) Och i morgon blir det prommis, kanske till Dollarstore, och en instickare på apoteket. Sen gympa på kvällen.

Sisådär...

Ja, det gick inte så jättebra på försäljningen idag. Men hoppas på mer folk och så i morgon, när det är lördag och mer folk i farten, lediga från jobbet osv. :-)
Men Sissi kom och sålde bröd som våran söta farmor/mormor bakat så det var jättetrevligt i alla fall. När jag varit hem en sväng där vid 11-12 och gått på marknan med R och pigan tog jag med pigis till folkan, för det var ju rätt lugnt och när Sissi var där så skulle det gå. och det gick jättebra, Emilia var glad nästan hela tiden, en liten sväng blev hon kinkig bara. Men i morgon får hon stanna hemma med pappa, min mor kommer och hjälper med smyckena på dagen så jag kan kila hem och äta och amma en sväng.
Kanske att jag o Sissi bokar loppisbord nästa helg på folkan också...vi får se.

Jag behöver ju också lite stålar för jag har ju tandläkartid i veckan, huuga. Och jag har 4 tänder som behöver lagas, t-hygienisten trodde det skulle gå på ca 900 :- per tand! :-o Shit. Nåja det måste ju göras. Tyvärr.

Nej, nu blir det lite tv sen hoppa i säng. Är ganska trött. Det var en liten donna som vaknade 5:45 i morse, fast jag har 'snoozat' henne till 6:30, dvs in med tutten då och då, tills det inte funkade längre.

Jo, jag fyndade världens snyggaste sjal på marknan, i cerise, svart och silver! ♥
Så nu måste jag bara få tillbaka min svarta kappa från Malin. ( Och/eller tvätta min gråa ullkappa från bensin) för sjalen passar inte riktigt med min grönblommiga-bladiga jacka.

Just det tv:n var det ja.
Tjing!

Juvelförsäljning

Jag hade liksom räknat med en lugn helg, lite strosande på marknan, middag hos bekanta osv. Så ringer en bekant som brukar sälja hantverk och frågar om jag vill ha bord på folkets hus och sälja mina smycken, och det kunde jag inte motstå, så nu har jag fixat displayer och tyger att ha på bordet. Så klart är jag inte nöjd med utbudet jag har i lager, så jag har suttit och knåpat lite grann. Men jag har ju så lite material. :-(
Det blir ju lite trixande med lillan, men det går. Jag får väl smita hem om det skulle krisa, men hon äter ju flaskan så bra, fast hon har varit på ett hiskeligt humör de senaste dagarna. Hoppas hon är snäll med pappa i helgen ändå.

 <--- Jag på kullemarknan julen -07


Näpp nu ska jag fortsätta tillverkningen. Gick bara till datorn för att kolla priset på solstens-stjärnor som jag använt i ett halsband.

Så var även jag en bloggare.

Jag har länge sagt att jag minsann inte ska skaffa en blogg, men ändå varit lite sugen. Så nu gjorde jag slag i saken efter att ha pratat bloggar med mina kära kusiner. ♥

Denna blogg kommer troligtvis handla mest om söta och underbara dotter ♥Emilia♥, idag 5 månader, eller ja om 4 dar om man ska vara exakt. Och lite allt möjligt som jag tänker och tycker förstås. 

                            

RSS 2.0